Dit is Hocras

Dit is Hocras

Eigenlijk hebben we vier online groothandels onder één dak, met een uitgebreid assortiment voor vers, dranken, food en non-food. Voor elk specialisme hebben we een team in huis bestaande uit vakspecialisten, inkoop en verkoop. Zij weten precies waar ze het assortiment kunnen vinden en waar scherp ingekocht kan worden. Ook kunnen ze rechtstreeks vakinhoudelijke vragen van klanten beantwoorden. Zo houden we de communicatielijnen kort en combineren we het gemak van online met de vertrouwdheid van persoonlijk contact.

Jouw succes is ons succes

Het is onze missie om bij te dragen aan het succes van onze klanten. Dat is niet zomaar een loze kreet: we menen het echt en hebben een duidelijke visie op hòe we kunnen bijdragen aan jouw succes:

  • We willen je inspireren met ideeën voor verkoopmomenten waarmee je de omzet kunt verhogen
  • We bieden je complete verkoopconcepten en een bijbehorend assortiment waarmee je je meer kunt onderscheiden van je concurrent
  • We bieden producten, diensten en logistieke oplossingen waarmee er minder operationele handelingen nodig zijn. Hierdoor kun jij efficiënter en duurzamer ondernemen

Samen met onze goede inkoopcondities en scherpe prijzen zorgen deze speerpunten ervoor dat jij meer rendement kunt realiseren.

Voor wie zijn we er?

We zijn er voor alle foodprofessionals: dit zijn klanten die hun inkomen verdienen met de producten die ze bij ons kopen, of dat nou vers, dranken, food of nonfood is. Iedere foodprofessional kan zonder meer bij ons terecht. Bij Hocras verdelen we foodprofessionals in de volgende subcategorieën:

Dit is Hocras

Vers, dranken, food en non-food: we hebben vakmensen van alle vier de specialismen in huis. De versafdelingen hebben we in eigen beheer, inclusief eigen snijderijen. Maar ook transport doen we zelf, met eigen chauffeurs. Dit maakt ons flexibel, snel en efficiënt. We zijn er telefonisch en online voor je, of we kunnen elkaar ontmoeten in ons inspiratiecentrum in Almere. Desgewenst komen we langs bij jouw locatie. Ontdek zelf de mogelijkheden die we jou kunnen bieden! Kijk hier om al onze speerpunten te ontdekken. 

 

Ik heb eenvraag