Bezorgen

Bezorgservice van Hocras biedt mogelijkheden voor alle horeca

Hocras heeft een moderne bezorgdienst die zowel incidenteel als op periodieke basis aan de deur komt. Voor de bevoorrading van evenementen en de ondersteuning daarvan zijn separate afspraken mogelijk. De specialisten van Hocras kijken graag mee naar de mogelijkheden om alle producten met de bezorgservice te laten leveren.

Hocras bezorgservice

Hocras heeft een modern vrachtwagenpark dat speciaal is uitgerust voor het leveren van niet gekoelde, gekoelde en diepgevroren producten. Elke vrachtwagen heeft een temperatuurlogger en een vrachtwagen-volgsysteem om exact te kunnen zien wat er gebeurt tijdens een rit. Het wagenpark heeft Hocras in eigen beheer, dat wil zeggen dat we het transport niet uitbesteden, maar dat alle vrachtwagens en chauffeurs van Hocras zelf zijn. Dit garandeert een hoge mate van flexibiliteit, waardoor we iedere klant op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden. Welke producten er ook geleverd moeten worden, met het Hocras vrachtwagenpark is elke levering mogelijk!

Hocras vrachtwagens

Hocras heeft haar wagenpark in eigen beheer en daardoor kunnen we ook heel goed afspraken maken over assortiment en condities met klanten die meerdere vestigingen door het land heen hebben. Voor de bezorging van deze nationale relaties heeft Hocras namelijk speciale eigen vrachtwagens rijden. Hierdoor kan Hocras een grote mate van flexibiliteit bieden ook naar grotere klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe je je voordeel kunt doen met de Hocras bezorgservice? Neem dan contact op met één van onze specialisten of vraag het informatiepakket aan via verkoop@hocras.nl.

Ik heb eenvraag