Paolo Leo Primitivo Passitivo Appassimento Puglia

Paolo Leo Primitivo Passitivo Appassimento Puglia

6,48 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Paolo Leo Primitivo Passitivo Appassimento Puglia
Merk
Wijnhuis
Paolo Leo
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0881567
Italië - Apulië/Puglia
Primitivo
Alcoholpercentage: 14,5%
Fruitig
Soepel
Rond
Vol
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Diep robijnrode kleur met een complex boeket, die doet denken aan kersen, frambozen en bessen. De vergrijzing in eiken vaten geeft een mooi geroosterd en kruidig aroma. De smaak is vol, zacht en goed uitgebalanceerd, lang en hardnekkig. Perfect met rood vlees en kazen. De druiven worden geselecteerd uit de opbrengst wijngaarden in gebieden in de buurt van de Sava, in Salento, ten zuiden van Apulië. De landbouw gebruikte methode is de traditionele één voor "Jong boompje Low". De Primitivo druiven worden zorgvuldig met de hand geplukt aan het einde van augustus.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag