Paolo Manzone Barolo Serralunga

Paolo Manzone Barolo Serralunga

24,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Paolo Manzone Barolo Serralunga
Merk
Wijnhuis
Paolo Manzone
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880204
Italië - Piemonte
Nebbiolo
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Krachtig
Rijk
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
In het glas heeft deze Barolo een lichte robijnrode kleur. In de neus ruiken we tonen van rozenblaadjes, gedroogde pruimen, teer, hout. De wijn is krachtig maar verfijnd tegelijkertijd met aroma's van kersen en pruimen aangevuld met aardse tonen, goede structuur, volle tannines. De wijnstokken zijn ongeveer 25 jaar oud. De gisting vindt plaats in RVS tanks op een gecontroleerde temperatuur. Vervolgens rijpt de wijn 24 maanden op hout. Heerlijk bij charcuterie, bijvoorbeeld bresaola, salami en pikante worst. Ook heerlijk bij een stoofschotel met rundvlees en paddenstoelen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag