Pasqua 2019 Passimento Bianco Veneto

Pasqua 2019 Passimento Bianco Veneto

6,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Pasqua 2019 Passimento Bianco Veneto
Merk
Wijnhuis
Pasqua
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0879538
Italië - Veneto
Corvina Garganega Merlot
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Soepel
Levendig
Droog
Zacht
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
De wijn Passimento Bianco is een hommage van de familie Pasqua aan Verona, de stad van Romeo en Juliet. Zij zien Verona als de stad van de liefde. Niet alleen vanwege haar historie en vele monumenten, maar zeker ook vanwege haar verbondenheid met wijn. De Garganega druiven voor deze wijn worden direct na de oogst gedurende een korte periode te drogen gelegd in houten kratjes. De druiven verliezen tijdens het drogen rond 25% van hun gewicht en het gehalte suikers en aroma's concentreert zich. Hierna volgt een maceratie van 12 uur die de complexiteit en structuur ten goede komen. De vinificatie geschiedt in RVS vaten. Een deel van de wijn ondergaat hierna 3 maanden rijping in houten vaten. Hierna wordt de wijngeblend en gebotteld met als resultaat deze heerlijke Passimento Bianco met een intense smaak en aroma's van citrus, perzik en amandelen. Zachte tannines en een ronde en soepele afdronk.
Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag