Pedro Domecq Manzanilla

Pedro Domecq Manzanilla

5,79 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Pedro Domecq Manzanilla
Merk
Wijnhuis
Pedro Domecq
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0900953
Spanje - Jerez
Palomino
Alcoholpercentage: 15,0%
Levendig
Droog
Vol
Rijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domecq Manzanilla is een speciale, zeer delicaat soort Fino sherry verkregen uit druiven van de Palomino gegroeid in koeler wijngaarden dichter bij de Spaanse kust. Het is dan gerijpt onder een laag van flor gist in bodegas in de kust stad Sanlúcar de Barrameda. De lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid maakt een dikkere, flor laag, wat resulteert in een bleke, droge sherry. Een delicaate sherry, met een vleugje ziltheid. De naam verwijst naar de smaak, waarvan wordt gezegd dat het doet denken aan kamille, of manzanilla. Serveer gekoeld met olijven, amandelen, gekookte of gegrilde garnalen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag