Pedro Domecq Medium Dry

Pedro Domecq Medium Dry

6,28 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Pedro Domecq Medium Dry
Merk
Wijnhuis
Pedro Domecq
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0900929
Spanje - Jerez
Palomino
Alcoholpercentage: 15,0%
Levendig
Droog
Intens
Rijk
Kruidig
Productomschrijving Wijnomschrijving
Sherry is, net zoals champagne, een blendwijn. Hij bestaat uit wijnen van diverse oogstjaren die volgens het zogenaamde solerasysteem worden gemengd. Een solerasysteem bestaat uit meerder lagen met vaten. Uit de onderste laag wordt een deel sherry gehaald en die gaat op fles. Deze laag wordt aangevuld met sherry uit de laag daarboven, enzovoort. In de bovenste laag komt de nieuwe oogst. Op die manier werkt Domecq en alle andere bodega's in Jerez, de plaats in Andalusië waar alle sherry's vandaan komen. Domecq Medium Dry onthult de nobele geuren van kruiden en hazelnoot, is zijdeachtig, intens en evenwichtig.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag