Peter & Peter 2018 Pinot Noir Pfalz

Peter & Peter 2018 Pinot Noir Pfalz

6,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Peter & Peter 2018 Pinot Noir Pfalz
Merk
Wijnhuis
Peter & Peter
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0870982
Duitsland - Rheingau
Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Levendig
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
De wijn is licht robijnrood van kleur. Hij heeft een geur van rood fruit, confiture, een vleugje amandel en een fijne houttoets. Zacht, lekker fruitig van smaak met soepele tannines; harmonieuze wijn met een plezierige afdronk. Zacht klimaat met warme zomers en een beschutte ligging in een glooiend landschap geven de Pinot Noir druiven een perfecte omgeving om tot volle glorie te komen. Langzame, koele gisting in tanks en rijping deels op Frans eiken geven de wijn genoeg kracht mee. Prachtig bij salades met krokant gebakken vleesreepjes, kip in wijnsaus, lamsvlees, wildgevogelte, milde stoofschotels met paddestoelen, diverse paté's en kazen
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag