Piper Heidsieck Demi Sec

Piper Heidsieck Demi Sec

29,52 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Piper Heidsieck Demi Sec
Merk
Wijnhuis
Piper Heidsieck
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0930083
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier
Alcoholpercentage: 12,0%
Fruitig
Elegant
Zoet
Rijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Piper-Heidsieck demi-sec is een heerlijke wijn met een rond en toegankelijk karakter. Deze demi-sec combineert levendige aroma's met rijke smaken evenals een delicate bite. Doordat deze champagne de classificatie 'demi-sec' heeft verkregen, betekent dit dat deze redelijk zoet van smaak is. De Piper-Heidsieck Cuvee Sublime demi-sec vervaardigt men op basis van pinot noir, pinot meunier en chardonnay wijnen, waarbij de eerste twee ongeveer 80-85% van de assemblage vormen. Van alle gebruikte wijnen is 10-20% réserve wijnen uit een eerder oogstjaar. Wijnmakers gebruiken dit om voor consistentie op smaakgebied te zorgen. Deze Piper-Heidsieck is rijk aan toetsen van vanille, tropische fruitsoorten en florale invloeden. Lekker om na een maaltijd van te genieten of in combinatie met een zoet dessert.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag