Prime Olijfolie Extra Vergine Nl Bio 01

Prime Olijfolie Extra Vergine Nl Bio 01

11,46 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Prime Olijfolie Extra Vergine Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Prime
Verkoopeenheid
Blik 500 Milliliter
Productnummer
2510099
Alcoholpercentage: 0,0%
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
De olijfolie is vol van smaak en veelzijdig te gebruiken in zowel koude als warme gerechten. Prime Olive Oil is van Griekse komaf. De subliem zuivere olijfolie is gemaakt van biologisch gekweekte Koroneiki olijven. De smaakvolle Koroneiki olijven groeien op Kreta in beschermde olijfgaarden van de streek Mylopotamos. Prime Olive Oil-BIO is dan ook als zodanig BIO-, PDO, en SKAL gecertificeerd. Met veel plezier volgen wij persoonlijk het hele proces van bloesem tot olijf, van olijf tot olijfolie, van de pluk en de pers en van het bottelen tot aan het leveren aan onze klanten.
Ingrediënten

100% Koroneiki olijven

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie3344 kJ / 800 kcal
Vetten93,3 g
waarvan verzadigde vetzuren13,3 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag