Proef de Lente!

De lente staat voor de deur. Dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over mooie seizoengerechten om jouw menukaart mee uit te breiden. Wij inspireren je daarom graag met frisse gerechten en mooie producten om jouw gasten dit seizoen mee te verrassen. Laat ze kennismaken met nieuwe combinaties en adviseer een goede, bijpassende wijn. Zo bestellen ze al snel iets wat ze anders misschien niet zouden overwegen.

 

IJs op de kaart

Zodra de lentezon zich weer laat zien en de temperaturen stijgen, wordt het natuurlijk weer tijd voor een verfrissende snack: ijs! Zorg daarom dat je jouw ijskaart bijtijds gereed hebt. Zeker als je een terras hebt, is het slim om een ijskaart op tafel te zetten. Zo kunnen gasten gedurende de dag even afkoelen met een lekkere ijscoupe, milkshake of ijskoffie en genereer jij eenvoudig extra omzet tussen het ontbijt, de lunch en het diner door.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grasvoordeel uit Ierland

Er wordt tegenwoordig steeds meer waarde gehecht aan de herkomst van vlees. Zorg daarom dat je dit seizoen kwalitatief vlees op de kaart hebt staan, zoals het Ultra-Tender® vlees van ABP Food Group. Dit rundvlees is afkomstig uit Ierland, waar de runderen genieten van een stressvrij leven en het hele jaar door grazen van hoge kwaliteit gras.

Door het regenachtige klimaat en de geografische ligging heeft het land namelijk het langste groeiseizoen voor gras binnen de EU. Dit maakt het vlees extra rijk aan vitamines en mineralen en laag in verzadigd vet. Daarnaast zorgen een gepatenteerd suspensieproces en speciale koelingstechniek voor een absolute malsheid van het vlees.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ik heb eenvraag