Q Authentic Bord Jersey Driehoek Bruin 17 Cm

Q Authentic Bord Jersey Driehoek Bruin 17 Cm

7,82 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Q Authentic Bord Jersey Driehoek Bruin 17 Cm
Merk
Wijnhuis
Q Authentic
Verkoopeenheid
Stuk 1 Stuks
Productnummer
5330577
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Sterk, fris en kleurrijk! Jersey is erg sterk en krasbestendig. Een kleurrijke, frisse serie die zich uitstekend leent voor zowel het serveren van kleine hapjes als grote gerechten. De compleetheid van het Jersey assortiment zorgt voor veel mogelijkheden en kan ingezet worden voor een breed scala aan horecaconcepten. Van streetfood en shared dining tot hotel-restaurants en fine dining. Jersey zorgt altijd voor een fraaie, kleurrijke aanvulling van uw concept. Jersey is ook uitermate geschikt voor horecagelegenheden met een hoge servies omloop en waar de sterkte erg belangrijk is. Alle items uit deze lijn zijn voorzien van een geglazuurde voet om krassen te voorkomen. Door de topkwaliteit van dit porselein geven wij 5 jaar chipgarantie op geselecteerde items.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag