Q Authentic Bord Tinto Mat Donkergrijs 28 Cm

Q Authentic Bord Tinto Mat Donkergrijs 28 Cm

71,21 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 06-03-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Q Authentic Bord Tinto Mat Donkergrijs 28 Cm is te bestellen in veelvoud van 1
Q Authentic Bord Tinto Mat Donkergrijs 28 Cm
Merk
Wijnhuis
Q Authentic
Verkoopeenheid
Doos 6 Stuks
Productnummer
5331129
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een multifunctioneel kleurrijk assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Sterk, licht in gewicht en uiterst scherp geprijsd. De matte aardse kleuren zijn goed met elkaar te combineren waardoor u eindeloos veel combinatiemogelijkheden krijgt. Zorg telkens weer voor een verrassende tafelpresentatie met deze trendy nieuwe lijn. Tinto is geproduceerd volgens Engelse productiewijze (pinfired) waardoor de onderzijde van de borden volledig meegeglazuurd zijn en dat voorkomt krassen. Tinto is trendy, sterk, licht in gewicht en er zit 5 jaar chipgarantie op de borden van deze kleurrijke servieslijn.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag