Quady Essensia Orange Muscat

Quady Essensia Orange Muscat

18,58 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Quady Essensia Orange Muscat
Merk
Wijnhuis
Quady
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0883050
Amerika - Californië
Muscat
Alcoholpercentage: 15,0%
Fruitig
Zacht
Zoet
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Quady Winery is opgericht in 1975 in Californië in de VS. Gestart met uitsluitend zoete wijnen van de zeldzame Orange Muscat, specialiseert de winery zich vandaag de dag in het maken van dessertwijnen en aperitief wijn en drank. Deze dessertwijn gemaakt van de zeldzamere ´Oranje´ Muskaatdruif. Het is een dessertwijn met voldoende zuren, waardoor hij niet zwaar is en een prima begeleider is van diverse desserts als afsluiter van een gezellig diner. Een delicaat zoete wijn, die de essentie van de druif tot uiting brengt. Je proeft amandelen, rozijnen, gedroogde abrikoos en perziken. De medium tot volle body van de wijn is perfect in balans met een fijne zuurgraad. Drink de wijn bij desserts met lichte chocolade, appeltaart met vanille ijs, kwarktaart, tutti frutti, dessert met amandelspijs. Het is ook lekker om de wijn in biscotti te dopen of om bij geitenkaas te drinken.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag