Quercus Rebula Slovenie

Quercus Rebula Slovenie

7,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Quercus Rebula Slovenie
Merk
Wijnhuis
Quercus
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890295
Slovenië - Goriška Brda
Rebula
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Droog
Vegan
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze Sloveense wijn is gemaakt van de Rebula druif. De druiven groeien op een wijngaarden gelegen op een hoogte tussen de 120 en 220 meter en de gemiddelde leeftijd van de wijnstokken ligt tussen de 10 en 40 jaar. De wijngaarden vinden we in Brda, een heuvelachtig landschap in het westelijke deel van Slovenië. Hier heerst een perfect klimaat voor het verbouwen van druiven. Het gunstige klimaat en de minerale bodem die opoka wordt genoemd maakt het bij uitstek de plek voor droge witte wijnen. De wijngaarden zijn in het bezit van Vinska Klet, een wijncoöperatie die in 1957 werd opgericht. Het wijndomein verenigt 400 lokale families, die elkaar steunen en een merk creëren dat over de hele wereld bekend is. Quercus is het Latijns woord voor eik. En ondanks deze naam worden de wijnen gerijpt op roestvrijstaal in plaats van op hout. Rebula is een druivensoort die zich goed voelt op de marmer gelaagde bodem en het Mediterraans klimaat van Goriska Brda. De wijn heeft een fluwelen boeket en zijn zachte zuren maken het een zeer verfrissende wijn. De druiven worden bij optimale rijpheid pas geoogst en er volgt een strenge selectie in de wijnmakerij.
Ingrediënten

Bevat sulfieten

Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag