Quinta Da Valeira Ruby Port

Quinta Da Valeira Ruby Port

7,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Quinta Da Valeira Ruby Port
Merk
Wijnhuis
Quinta Da Valeira
Verkoopeenheid
Fles 500 Milliliter
Productnummer
0910019
Portugal - Douro
Touriga Franca Touriga Nacional
Alcoholpercentage: 19,0%
Fruitig
Rond
Vol
Zoet
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Quinta da Valeira is een port welke komt uit de regio S. Joao de Pesqueira. Deze Valeira Ruby Port is een mix van jonge en verse Ports van verschillende oogsten, verouderd zonder contact met zuurstof. De druiven zijn langzaam gefermenteerd met temperatuurregeling tot 28ºC graden. De wijn werd voorzichtig gefilterd vooraleer te bottelen. De Valeira Ruby is een blend van Touriga Franca (50%), Tinta Francisca (40%) en Touriga Nacional (10%) In het glas Quinta da Valeira Ruby zoals de naam ook aangeeft een mooie robijnrode kleur. In de neus ruiken we tonen van kers, braambes en een vleugje peper. De port is mondvullend, met zachte tannines, gerijpte rode en zwarte fruitsmaken en een lange, gladde afdronk. De Valeira Ruby Port is gebotteld klaar voor consumptie. Na opening in de koelkast bewaren en binnen een maand of twee genieten voor de beste smaak.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag