Quinta Da Valeira Tawny Port

Quinta Da Valeira Tawny Port

7,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Quinta Da Valeira Tawny Port
Merk
Wijnhuis
Quinta Da Valeira
Verkoopeenheid
Fles 500 Milliliter
Productnummer
0910027
Portugal - Douro
Touriga Franca Touriga Nacional
Alcoholpercentage: 19,0%
Fruitig
Rond
Vol
Zoet
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Quinta da Valeira is een port welke komt uit de regio S. Joao de Pesqueira. De Druiven werden volledig ontpit en langzaam gefermenteerd met temperatuurregeling tot 25 ° C. Voorzichtig gefilterd voor het bottelen. Deze Tawny port is een blend van Touriga Franca (25%), Sousão (25%), Tinta Barroca (20%), Touriga Nacional (5%), Tinto Cão (5%), Divers (20%) In het glas heeft de  Quinta da Valeira Tawny de typische amberbruine kleur. In de neus ruiken we aroma's van zoete jam en pruimengeuren vermengen zich met hazelnoot en gedroogde vijgentonen. In de mond zijn de zoetheid en zuurgraad mooi in balans en blijven hangen in een lange en bevredigende afdronk. Deze Tawny Port is gebotteld klaar voor consumptie. Na openen bewaren in de koelkast en binnen een maand of twee genieten voor de beste smaak.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag