Quinta Da Valeira Tawny Port 10 Jaar Oud

Quinta Da Valeira Tawny Port 10 Jaar Oud

15,19 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Quinta Da Valeira Tawny Port 10 Jaar Oud
Merk
Wijnhuis
Quinta Da Valeira
Verkoopeenheid
Fles 500 Milliliter
Productnummer
0910001
Portugal - Douro
Touriga Franca Touriga Nacional
Alcoholpercentage: 19,5%
Elegant
Soepel
Rond
Vol
Zacht
Zoet
Productomschrijving Wijnomschrijving
Quinta de Valeira ligt in het extreem hete oosterlijke einde van Douro vallei. Omdat de wijngaarden rond de 400 en 500 meter boven zee niveau liggen pakken deze wijngaarden elk passerend briesje mee. Dit zort ervoor dat de wijngaarden vele malen koeler zijn dan de wijngaarden van andere producenten. De unieke en klassieke ligging van de wijngaarden is een droom van elke wijnmaker. De bijna 10 hectare aan wijngaarden, verdeeld over 27 hectare land, zijn allemaal biologisch en er wordt met de uiterste zorg in de wijngaarden gewerkt. De Touriga Nacional druif neemt de helft van de aanplant voor zijn rekening en zorgt dat de wijnen aromatisch en complex zijn. De Touriga Franca en Tinta Francisca zorgen voor de mooie fruittonen, frisheid en balans. Deze zacht bruin gekleurde port met licht oranje schittering, heeft een ontwikkelde maar toch frisse neus met verse noten, rijp fruit en vijgen. In de mond is de 10 Years Old elegant en vriendelijk met zoethout aroma's, mokka, koffie, chutney en cacao. Door de langdurig zwoele afdronk met veel complexe indrukken is deze port in de wijnspijscombinatie fantastisch bij desserts met caramel, gedroogde vruchten, kaneel en citrusfruit.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag