Quinta Da Valeira White Port

Quinta Da Valeira White Port

7,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Quinta Da Valeira White Port
Merk
Wijnhuis
Quinta Da Valeira
Verkoopeenheid
Fles 500 Milliliter
Productnummer
0910051
Portugal - Douro
Códega do Larinho Gouveio Malvasia Rabigato Viosinho
Alcoholpercentage: 19,0%
Fruitig
Rond
Vol
Zoet
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Quinta da Valeira is een port welke komt uit de regio S. Joao de Pesqueira. Deze witte port van Valeira is een blend van Gouveio (20%), Malvasia Fina (18%), Moscatel Galego (15%), Rabigato (15%), Donzelinho (10%), Viosinho (10%), Códega (10%). De druiven werden volledig ontsteeld en gefermenteerd met temperatuurregeling tot 22ºC graden. De wijn wordt voor het bottelen voorzichtig gefilterd. In het glas heeft de Quinta da Valeira White Port een donkere strogele kleur met gouden schakeringen. In de neus ruiken we gedroogd gedroogd fruit, tonen van honing, noten, peer en appel. In de mond komen de tropische vruchten zeker terug maar zeer prettig is ook de frisse tonen. Drink deze portwijn gekoeld zo rond de 8-10-graden. SERVEERTIP: Probeer deze Valeira Witte port te mengen met 3/4 tonic tot 1/4 port, afgemaakt met ijs en een takje verse munt. Zalig!!
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag