Ranch T Houtskool Restaurant Argentinie 100%Vinal Fsc

Ranch T Houtskool Restaurant Argentinie 100%Vinal Fsc

27,32 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Ranch T Houtskool Restaurant Argentinie 100%Vinal Fsc
Merk
Wijnhuis
Ranch T
Verkoopeenheid
Zak 15 Kilo
Productnummer
5390604
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Mooie grote brokken houtskool die zeer goed professioneel te gebruiken zijn. De houtsoort komt alleen voor in Zuid-Amerika en met name in Argentinië. Het BBQ-en heeft in Argentinië een lange traditie. Grote stukken vlees worden gegrild op open BBQ's (Parilla's) en uitsluitend op houtskool. Omdat deze Parilla's open zijn is het belangrijk dat de houtskool zo lang mogelijk brand. Alleen de beste houtskool komt in aanmerking waaronder dus houtskool van Vinal hout. De houtskool heeft een lange brandduur, maar komt in een acceptabele tijd op temperatuur. Het heeft een hele lichte niet opvallende rookgeur.
Ingrediënten

Houtskool

NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag