Remia Multi Cuisine

Remia Multi Cuisine

4,58 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Vers bonus
Remia Multi Cuisine
Merk
Wijnhuis
Remia
Verkoopeenheid
Fles 900 Milliliter
Productnummer
4310356
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
Remia MultiCuisine is een plantaardig vloeibaar bak- en braadproduct, verrijkt met de smaak van boter, speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Door de hoge hittebestendigheid is MultiCuisine volgens Remia de ideale vervanger voor olie, tijdens het bakken, braden en wokken. Remia MultiCuisine spat niet, brandt niet aan en geeft geen walm. Geschikt voor het bakken en braden van vlees, vis, groenten maar ook zoete gerechten als pannenkoeken en eieren. MultiCuisine kent veel voordelen; multi-toepasbaar, palmvrij, allergenenvrij, glutenvrij, lactosevrij én geschikt voor vegans. Verpakt in een 900ml tube.
Ingrediënten

Ingrediënten: plantaardige oliën en vetten 99% (zonnebloemolie, geheel geharde raapolie), zout 0,8%, emulgator: lecithine zonnebloem, natuurlijk aroma, kleurstof: betacaroteen.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie3671 kJ
Vetten99 g
waarvan verzadigde vetzuren13 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout0,77 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag