Romanuskellerei Spatlese Rheinhessen

Romanuskellerei Spatlese Rheinhessen

3,95 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Romanuskellerei Spatlese Rheinhessen
Merk
Wijnhuis
Romanuskellerei
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0871021
Duitsland - Rheinhessen
Riesling
Alcoholpercentage: 8,5%
Fris
Zoet
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een wijn mag het predicaat Spätlese dragen als deze aan bepaalde wettelijke bepalingen voldoet. Door de late pluk bevat de druif extra suiker en smaakstoffen, waardoor de daarvan gemaakte wijn extra smaak heeft. Spätlese-wijnen kunnen erg lang lageren, waarbij ze ook nog eens in smaak evolueren. Letterlijk betekent Spätlese "laat geplukt". De druiven hebben de gelegenheid gekregen langer aan de druivenstok te kunnen blijven rijpen. Hoe "laat" de druif geplukt wordt verschilt per streek en druivensoort. Omdat de gisting van de most in een koel klimaat plaatsvindt, zal deze voortijdig stoppen waardoor het zo bekende restzoet in de wijn achterblijft. Een gebalanceerd zoetige wijn met een gouden kleur. Soepel en fris terwijl de zoete tonen de wijn body geven.Heerlijk in combinatie met asperges, gevogelte of een fruitsalade.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag