Russel & Co Botanical Rose Lemonade 25Cl

Geen prijzen?
Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
Op voorraad
Russel & Co Botanical Rose Lemonade 25Cl
Merk
Russel & Co
Verkoopeenheid
Doos 24 Fles
Productnummer
0200858
Productomschrijving
De combinatie van het vleugje Rose met de verfrissende smaak van citroenen geeft deze limonade een unieke twist. Een feestje in je glas, zoals Josiah Russell het bedoeld heeft. En laag in suiker. Bij Russell & Co hebben we een geschiedenis, zo rijk als de ingrediënten van onze smaken. We waren een van de eerste spannende lemonades in Nederland. De geschiedenis van Russell & Co begint in 1887, wanneer Josiah Russell, een frisdrankfabrikant uit Londen, een kleine fabriek opent in het hart van Rotterdam. Russell & Co biedt een scala aan elegante lemonades geïnspireerd op de authentieke smaken uit het verleden. Rijk, elegant & origineel.
Ingrediënten

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, suiker, natuurlijk rose extract, natuurlijk citroen aroma en andere natuurlijke aroma’s, (zuurteregelaar) natrium citraat, concentraat van zwarte wortel.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Engerie0 KJ/0 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten4,5 g
waarvan suikers4,5 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag