Sierra Tequila Plata

Sierra Tequila Plata

20,78 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Sierra Tequila Plata
Merk
Wijnhuis
Sierra
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0592586
Alcoholpercentage: 40,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Sierra Antiguo Plata word geproduceerd door het familiebedrijf Destileria Sierra Unidas in Jalisco. Vrienden van de Mexicaanse drinkcultuur houden van de echte fruitige en aromatische intensiteit van deze 100% Agave tequila. Sierra Antiguo Plata komt uit de hooglanden van Los Altos vanaf 1750m hoogte. Sierra agave-pinas worden in hun geheel naar de distilleerderij gebracht, dit is veel arbeidsintensiever, de Sierra agave-pinas blijven daardoor langer vers en aromatischer. Sierra Antiguo is gemaakt met een unieke gist - voorheen een wilde gist die werd gevonden in de Sierra-distilleerderij in de jaren 70.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag