Smoky Mountains Sweet Pickle Relish

Smoky Mountains Sweet Pickle Relish

14,22 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Smoky Mountains Sweet Pickle Relish
Merk
Wijnhuis
Smoky Mountains
Verkoopeenheid
Fles 2100 Gram
Productnummer
2312346
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Omschrijving Deze zoet zure augurken relish is onmisbaar op elke burger en hotdog. Dit is dé smaak van Amerika. 1 lepel van deze relish is genoeg om het verschil te maken. De Sweet Pickle Relish wordt geleverd in een handige schenkfles. Bereiding In Amerika is deze saus standaard bij de hotdogs, hamburgers en BBQ’s. Tip: Combineer hem bijvoorbeeld met de LA78 American Mustard en de LA196 Ballymaloe Tomato Relish op een classic hotdog en je weet niet wat je proeft.
Ingrediënten

Water, augurk stukjes, suiker, azijn (natuur) voedingszuur (E260), zout, kruiden en specerijen (knoflookpoeder, kurkuma), verdikkingsmiddel (E412,E415), spirulina-extract, saffloerextract, conserveermiddel (E202), zoetstof (E954), paprikagranulaat

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie451 kJ / 106 kcal
Vetten0,2 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten24,6 g
waarvan suikers23,8 g
Eiwitten0,9 g
Zout1 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag