Spirited Union Rum Lemon & Leaf

Spirited Union Rum Lemon & Leaf

21,91 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Spirited Union Rum Lemon & Leaf
Merk
Wijnhuis
Spirited Union
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0550518
Nederland
Alcoholpercentage: 38,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
We hebben onze rum in Agricole-stijl gedistilleerd met heerlijke citroenen die zijn geteeld langs de zonovergoten Amalfikust, op zoek naar een ongeëvenaarde frisse smaak De citrus smaken zijn verenigd met de delicate aardse toon van kinabast samen met Sarawak-peper en Sarsaparilla-wortel voor een complexe pittige afdronk. Onze ambitie heeft ertoe geleid dat we inspelen op ongelooflijke versheid door de fijnste blauwe eucalyptusbladeren te distilleren om een ??balans te creëren tussen verfrissende citroen- en kruidensmaken. In combinatie met UVA Highland zwarte thee, produceren de kenmerkende grassige citrustonen van onze Mauritiaanse rum een ??unieke lichte en muntachtige eenheid.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag