Spirited Union Rum Organic Coconut

Spirited Union Rum Organic Coconut

21,57 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Spirited Union Rum Organic Coconut
Merk
Wijnhuis
Spirited Union
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0550469
Alcoholpercentage: 38,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Union Organic Coconut laat je kennismaken met de tropische kant van dit merk. Een duurzaam gedistilleerde rum uit Brazilië vormt de basis en deze is verder op smaak gebracht met geroosterde kokosvlokken, Peruviaanse cacao en vanille uit Madagaskar. Dit is verder aangevuld biologisch kokoswater om tot de gewenste drinksterkte te komen: 38% alcohol. Het gebruik van geroosterde kokosvlokken geeft een diepe, houtachtige smaak mee aan deze rum die gebalanceerd wordt door vanille. Het gebruik van cacao geeft op een subtiele wijze wat pit aan de Union Organic Coconut mee. Drink deze rum in de mix met Coca-Cola of je andere favoriete frisdrank. Ook een aanrader op cocktailgebied.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag