Spirited Union Rum Queen Pineapple & Spice Rum

Spirited Union Rum Queen Pineapple & Spice Rum

21,21 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Spirited Union Rum Queen Pineapple & Spice Rum
Merk
Wijnhuis
Spirited Union
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0550279
Alcoholpercentage: 38,0%
Duurzaam
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Geinspireerd door Aruba's prachtige stranden, vriendelijke mensen en relaxte lifestyle, hebben we deze 'taste of the tropics' gecreëerd. Geniet van deze limited edition Queen Pineapple & Spice Botanical Rum. Om de perfecte combinatie tussen ananas en specerijen te creëren, hebben ze de heerlijke fruitige Queen Victoria ananas uitgezocht. Complexe fruitige tonen gecombineerd met tropische frisheid gaan perfect samen met een op vaten gerijpte rum. Deze mini-ananas heeft een geurige goudoranje schil en sappig heldergeel vruchtvlees. Ze zijn zoeter en geuriger dan de gebruikelijke ananas, wat resulteert in een heerlijk rijk aroma. Om een goed afgeronde smaak te creëren, hebben ze de natuurlijke zoetheid van ananas in balans gebracht door onze rum te infuseren met cassia-hout en zoete specerijen. Om de zoete smaak van Queen Victoria ananas te vieren, hebben ze kaneel "de koningin van de kruiden" gedistilleerd om een ??beetje warmte toe te voegen aan de zoet smakende tropische rum.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag