Stellenrust 2015 Peppergrinders Shiraz Zuid Afrika

Stellenrust 2015 Peppergrinders Shiraz Zuid Afrika

12,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Stellenrust 2015 Peppergrinders Shiraz Zuid Afrika
Merk
Wijnhuis
Stellenrust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884727
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Shiraz
Alcoholpercentage: 14,5%
Fruitig
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze Zuid Afrikaanse Shiraz is een enorme volle rode wijn. De geur is zeer kruidig met tonen van kersenjam. Toch heeft de wijn ook een mooie frisheid. Hierdoor drink je hem toch lekker door. De Shiraz druif zien we vooral heel veel in Frankrijk. En dan bovenal in het wijngebied lang de rivier de Rhône. Vaak komt hij voor in combinatie met Grenache en Mouvedre. Ook in de 'Nieuwe Wereld wijnlanden' komt hij veel voor, In Australië is hij soms bijna overdreven aanwezig. In Zuid-Afrika is het een beperkte geziene gast die in het juist microklimaat perfecte wijnen kan opleveren.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag