Stellenrust 2018 54 Chenin Blanc Zuid Afrika

Stellenrust 2018 54 Chenin Blanc Zuid Afrika

12,04 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Stellenrust 2018 54 Chenin Blanc Zuid Afrika
Merk
Wijnhuis
Stellenrust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884214
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Chenin Blanc
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Elegant
Droog
Zacht
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Stellenrust Estate is opgestart in 1928 in het vermaarde Zuid-Afrikaanse wijngebied Stellenbosch. Het domein bestaat uit ongeveer 400 ha waarvan de helft gelegen is in de 'Golden Triangle' regio die internationaal bekend is voor de vruchtbare rode ondergrond. De andere helft ligt hoog op de Bottelary Hills met een veel koeler klimaat en een lichte zeebries die van Kaapstad overwaait en die de mineraliteit en de fraîcheur van de witte wijnen ten goede komt. Zéér rijke tropische wijn met intense aroma's van peer en romige toetsen van karamel. Discrete houttoets. Serveertip: Past perfect bij eend maar evengoed bij zalm, koude visschotels en tomaat-garnaal.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag