Stellenrust 2019 Chardonnay Barrel Ferm. Zuid-Afrika

Stellenrust 2019 Chardonnay Barrel Ferm. Zuid-Afrika

12,04 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Stellenrust 2019 Chardonnay Barrel Ferm. Zuid-Afrika
Merk
Wijnhuis
Stellenrust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884222
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Chardonnay Merlot
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Rond
Droog
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een op en top chardonnay die veel te bieden heeft. Deze Barrel Fer-mented Chardonnay laat zien hoe mineraliteit, gegenereerd uit kalksteen, de natuurlijke kenmerken van fruit en eikenhout in Chardonnay kan beïnvloeden. Als de wijn goed tot rust is gekomen gaat deze nog voor 12 maanden op eiken houten vaten wat zorgt voor een volle, vette Chardonnay. In de neus vinden we rijp citrus fruit en geroosterde amandelen. Een zeer geconcentreerd palet aan smaken met wat noten, perzik en mineralen. De Finish is fenomenaal met butterscotch en een intense afdronk.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag