Stellenrust 2019 Chenin Blanc Zuid-Afrika

Stellenrust 2019 Chenin Blanc Zuid-Afrika

6,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Stellenrust 2019 Chenin Blanc Zuid-Afrika
Merk
Wijnhuis
Stellenrust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884173
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Chenin Blanc
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Elegant
Droog
Zacht
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
De wijn is gemaakt van 30-40 jaar oude wijnstokken die aangeplant zijn op granieten bodem. De druiven ondergaan een korte schilweking en een natuurlijke afzetting in de tank. 88% van de wijn wordt geverifieert in inox, 12% rijpt gedurende 5 maanden in 3-4 jaar oude Franse eiken vaten. De chenin blanc druif is de meeste aangeplante witte druivenras van het land en is lokaal ook wel bekend onder de naam ´steen´. Jeugdige citroengroene kleur. Krachtige zuurgraad en fruitzuiverheid. Evenwichtig en aangename wijn. In de neus geuren van limoen en tropisch fruit. De wijn heeft lichte minerale tonen, is fris, sappig en heeft smaken van tropisch fruit en grapefruit.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag