Stellenrust 2019 Sauvignon Blanc Zuid-Afrika

Stellenrust 2019 Sauvignon Blanc Zuid-Afrika

7,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Stellenrust 2019 Sauvignon Blanc Zuid-Afrika
Merk
Wijnhuis
Stellenrust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884206
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De druiven die voor deze wijn worden gebruikt, zijn geoogst van 5-17 jaar oude wijnstokken en 38 jaar oude bush vine stokken uit de Bottelary Hills. (De bush vine methode is een manier van snoeien van de wijnranken, vaak in de vorm van een soort paraplu. Door droge en hete weeromstandigheden in Zuid-Afrika wordt het ´bush vine´ snoeien gebruikt om de druiven te behoeden voor teveel zon. Door deze manier van snoeien zorgen de bladeren er voor dat de druiven voorzichtig worden afgedekt, waardoor vocht in de druif langer wordt vastgehouden en de druif gematigd rijpt). Deze Sauvignon Blanc heeft een frisse zuurgraad met een boeket van geel zomerfruit en lichte kruidigheid. Intens rijpe exotische vruchtenaroma's met enkele grassige toetsen. In de neus vooral sterfruit, lychees en passievrucht. Er is een goed evenwicht tussen fruitigheid en frisheid.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag