Stellenrust Cornerstone Pinotage Zuid Afrika

Stellenrust Cornerstone Pinotage Zuid Afrika

12,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Stellenrust Cornerstone Pinotage Zuid Afrika
Merk
Wijnhuis
Stellenrust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884735
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Pinotage
Alcoholpercentage: 14,5%
Fruitig
Krachtig
Levendig
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
Vandaag de dag is de vierde generatie aan het roer van dit mooie wijnhuis, en dat maakt dat Stellenrust één van de grootste familie wijnhuizen is van hel Zuid-Afrika. De familie is trots op hun wijn en legt hun ziel en zaligheid in alle wijnen. Deze rode wijn van Stellenrust is gemaakt van de Pinotage druif. De ranken voor deze rode wijn zijn maar liefst 48 jaar oud en geven een top oogst. Alle planten zijn aangeplant als zogezegde Bush wines, niet in rijen zoals je in andere landen ziet maar een los staande plant. Zo kan de druif beter ontwikkelen en rijpen maar vraagt het zeer veel werk van de wijnmaker. Elke plant krijgt zijn aandacht en hierdoor rijpen de Pinotage druiven perfect. Als de oogst rijp is worden alle trossen met de hand geoogst en in kleine kratten vervoerd naar Stellenrust. Als alle trossen binnen zijn gebracht wordt het sap verkregen en rijpt deze rode wijn maar liefst 22 maanden op eiken houten vaten in de kelders van Stellenrust. Hij ontwikkeld zich tot een ware held uit het gebied, vol en zeer aromatisch. In de geur aroma's van framboos, rijpe perzik en zwarte kers met subtiele eiken nuances. De smaak is vol en complex met veel rijpheid, mooie smaken van zwart fruit, lichte kruiden en wat hazelnoot en ceder.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag