Stemmari Nero D Avola Rosato

Stemmari Nero D Avola Rosato

4,74 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Stemmari Nero D Avola Rosato
Merk
Wijnhuis
Stemmari
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0881161
Italië - Sicilië
Nero d'Avola
Alcoholpercentage: 12,0%
Krachtig
Rond
Droog
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
De winery en de wijngaarden van Feudo Arancio zijn gelegen in het zuidwesten van het zonovergoten Sicilië. Om precies te zijn in Sambuca di Sicilia in de provincie Agrigento. Het bedrijf is eigendom van Mezzacorona, een van Italië's grootste en toonaangevende wijnbedrijven. Men wilde wijnen op de markt gaan brengen in de populaire 'nieuwe wereld' stijl en zocht hiervoor de hele wereld af om uiteindelijk op Sicilië terecht te komen. De kleur van de wijn is licht violet met robijn rood. Het bouquet heeft sterke tonen van wilde aardbeien wat kenmerkend is voor de Nero d'Avola duif. Op het palet een uitzonderlijk warme smaak met een delicate structuur waarin de balans tussen frisheid en mineraliteit perfect is. Deze wijn gaat heerlijk samen met voorgerechten en lichte groente gerechten of gerechten met wit vlees.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag