Stroh Rum Bruin 80%

Stroh Rum Bruin 80%

26,76 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Stroh Rum Bruin 80%
Merk
Wijnhuis
Stroh
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0557895
Oostenrijk
Alcoholpercentage: 80,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
STROH 80 is met het alcoholpercentage van 80% de sterkste in de familie. Toch kent het de herkenbare STROH smaak; de sinaasappel, kaneel, amandelen en eikenhout proef je erin terug. Gezien het alcoholpercentage wordt deze variant niet vaak puur gedronken, maar wel veelvuldig gebruikt in de keuken. STROH 80 vormt het hoofdingrediënt van de befaamde Oostenrijkse rumtopf, maar is ook onmisbaar in de typisch Oostenrijkse Apfelstrudels of zelfs in een heerlijke Hollandse appeltaart. Of gebruik STROH 80 om te flamberen; het is zelfs in staat om een ijsblokje te laten branden.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag