Tanqueray Blackcurrent Royale Gin

Tanqueray Blackcurrent Royale Gin

22,90 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Tanqueray Blackcurrent Royale Gin
Merk
Wijnhuis
Tanqueray
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0559883
Alcoholpercentage: 41,3%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Tanqueray Blackcurrant Royale is een nieuwe smaaksensatie van dit bekende London Dry Gin merk. Naar verluidt is deze gin geïnspireerd op reizen die merkoprichter Charles Tanqueray in een ver verleden naar Frankrijk maakte en op deze wijze wordt een ode aan hem uitgebracht. Zwarte bessen, vanille en zwarte orchidee zijn onder andere gebruikt in het productieproces en samen leidt dit tot een verfijnde en levendige gin. Genieten van de Tanqueray Blackcurrant Royale Gin is uiterst eenvoudig. Je hebt enkel een groot met ijs gevuld glas nodig, waarna je hier 1 deel gin en drie delen van een tonic naar keuze aan toevoegt. Garneer met enkele zwarte besjes en geniet direct van deze smaakvolle traktatie.
Ingrediënten

Bevat: Met kleurstoffen: E129, E133. Bevat zuur; E330

NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag