Terra Sara 2019 Verdejo

Terra Sara 2019 Verdejo

4,64 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Terra Sara 2019 Verdejo
Merk
Wijnhuis
Terra Sara
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0881418
Spanje - Rueda
Verdejo
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Soepel
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze Verdejo komt uit de zonnige noordelijke Rioja-regio waar het landschap gevuld is met kastelen en oneindige wijngaarden. Een fijne lichte wijn met een mooie zuurgraad en een halfdroog mondgevoel, hij is zeer veelzijdig en toegankelijk voor een groot publiek. Verfijnde tonen van meloen, perzik, appel en zelfs lychee zijn op de tong ervaren. Combineer deze Verdejo met zeevruchten en schaaldieren om de smaken van lychee naar voren te brengen, of probeer met een vegetarisch gerecht vol zetmeelrijke groenten. Het is ook een aanvulling op varkensvlees en gezouten vlees.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag