The classic burger met augurk, rode ui en Cheddar
4 couverts
15 minuten
Ingrediënten
- 4 stuks hamburger dubbel doel
- 4 stuks hamburger bun sesam
- 60 gr lollo Verte
- 40 gr tomaat
- 20 gr rode ui
- 80 gr cheddar
- 20 gr augurken plakken
- 40 gr ketchup
Bereidingswijze
- Was de lollo verte in ruim water en maak de sla goed droog.
- Snij de tomaat in dunne plakken.
- Snij de rode ui door midden en maak er flinterdunne plakjes van.
- Doe het hamburger broodje voor circa 3 minuten in de oven op 180°C.
- Bak de dubbeldoel burger 3 minuten aan elke kant en doe hem vervolgens voor 5 minuten in de oven op 180°C.
- Leg in de laatste minuut dat de burger in de oven zit 1 plakje cheddar kaas per burger op het vlees zodat deze mooi over de burger heen smelt.
Bordopmaak
Snijd het hamburger broodje open en leg als eerst de sla op het broodje, vervolgens de hamburger met daarboven op de rode ui, plakjes augurk, ketchup en de deksel van het broodje.
Bestel ingrediënten