Chefs table

Chefs table

  Fine dining met passie

  De chef's table is een speciale exclusieve tafel, in of aan de keuken van het restaurant, waar je met een select gezelschap (meestal tussen de 6 en 12 personen) kan genieten van een culinaire reis. Er wordt een luxe meergangen menu geserveerd onder het genot van een bijpassend wijn arrangement, wine & food staat centraal. De gasten kunnen de chefs nauwlettend in de gaten houden en zij zijn getuigen van de actie in het kloppende hart van het restaurant.

   

  Het perfecte wijnarrangement

  Onze wijnspecialist heeft een bijpassend wijnarrangement voor je samen gesteld uit de ruime selectie wereldwijnen. Bij elk recept heeft hij een matchende wijn geselecteerd en licht ook direct waarom deze wijn nou zo goed past bij dit specifieke gerecht.

  Bekijk de geselecteerde wijnen hier.


  Private dining experience @ home

  Heb je wel eens gedacht om een Chef’s Table @ home te organiseren. Een uitgebreide private dining op locatie, zoals bij de gast thuis. Met vrienden en/of familie een hele avond genieten met een privé chef die de lekkerste gerechten serveert op locatie. Exclusiever kan bijna niet.

   

  Dineren met stijl met de juiste aankleiding
  Aankleding is een groot onderdeel van de beleving van het diner. In de servieswereld zijn door de jaren heen verschillende trends te zien van bijpassende tafellijnen, chique glaswerk, glimmend bestek en uitgesproken serviezen. Creëer je eigen stijl, laat de gerechten en wijnen tot zijn recht komen op het juiste servies. Hocras kan u hierin uitstekend ondersteunen, en laten graag ons uitgebreide mogelijkheden zien in de showroom. 

  Geen producten gevonden voor deze selectie.
  Ik heb eenvraag