Thm Houtskool Restaurant White Quebracho

Thm Houtskool Restaurant White Quebracho

16,97 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Thm Houtskool Restaurant White Quebracho
Merk
Wijnhuis
Thm
Verkoopeenheid
Zak 9 Kilo
Productnummer
5390258
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Het beste Quebracho hout komt uit de droogste sub-tropische bossen van Zuid-Amerika. White Quebracho van THM komt uit deze bossen. De restaurant houtskool heeft een grote sortering (50-150 mm), hiermee kan de temperatuur goed geregeld worden. Dit hardhout is zeer dicht van structuur waardoor de houtskool een zeer hoge brandwaarde heeft die wordt weerspiegeld in de lange verbrandingsduur en de hoge temperaturen. Dit maakt de houtskool uitermate geschikt voor lange BBQ sessies. Perfect voor open/gesloten BBQ's, rookkasten/smokers en kamado's. De naam Quebracho komt uit het Spaans "Quiebra Hacha" en betekent letterlijk "Breekt de bijl". Deze houtskool geeft van zichzelf een duidelijke specifieke aroma smaak mee aan het gerecht.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag