Topf Gruner Veltliner Strassertal

Topf Gruner Veltliner Strassertal

12,51 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 30-03-2023
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Topf Gruner Veltliner Strassertal
Merk
Wijnhuis
Topf
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0885618
Oostenrijk - Niederösterreich
Grüner Veltliner
Alcoholpercentage: 1,2%
Fris
Fruitig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wijnhuis Topf van eigenaar Hans Topf uit Strass bestaat al sinds 1751 en is een waar familiebedrijf, bestaand uit gepassioneerde wijnmakers met veel liefde voor de natuur. Wijngebied Kamptal is gelegen in de deelstaat Niederösterreich en ligt op ongeveer een uur rijden van Wenen. Kamptal is een van de kleinere wijnbouwgebieden en heeft zijn naam te danken aan de rivier de Kamp die er dwars doorheen stroomt. De druiven voor deze wijn worden handmatig geoogst en vervolgens worden de trossen in zijn geheel geperst. Deze mooie Gruner Veltliner heeft een prachtige citroengele kleur. In de neus vinden we aroma's van groene appel, citrus en kruiden. Daarna volgt een verfijnde smaak met zachte zuren en een elegante afdronk. De Gruner Veltliner is ideaal te combineren bij vegetarische gerechten maar ook bij apserges, kaasfondue en frisse salades.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag