Unox Bockworsten

Unox Bockworsten

3,38 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Unox Bockworsten
Merk
Wijnhuis
Unox
Verkoopeenheid
Blik 550 Gram
Productnummer
2058809
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Voor de makkelijkste maaltijd of iets extra's bij de lunch. Onze Bockworsten zijn bereid naar Duits recept, maar gewoon gemaakt in het Brabantse Oss. Hiervoor gebruiken we alleen die ingrediënten die nodig zijn om een lekkere, stevige worst te maken. Daarom zijn deze Bockworsten bereid met varkensvlees met de unieke Unox-kruiding, die bestaat uit met zorg geselecteerde specerijen. Hierbij worden geen toegevoegde smaakversterkers gebruikt. Met deze heerlijke Unox Bockworsten weet je zeker dat je iets goeds op tafel zet! Voor de makkelijke avondmaaltijd of iets extra's bij de lunch. Probeer ook eens onze hotdogs, frankfurters of XXL knaks op een broodje! Al 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. Wij geloven dat de lekkerste producten alleen gemaakt kunnen worden van de beste ingrediënten en daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze producten. Inmiddels zijn veel Nederlandse huishoudens fan van Unox producten. Over het ontstaan van de merknaam Unox gaan verschillende verhalen. De een beweert dat iemand eens bedacht heeft om Unilever, Oss en Ox (Engels voor os) samen te voegen tot Unox. En anderen zweren dat de naam een uitkomst is van een prijsvraag onder werknemers. Hoe het ook zij, vanaf 1937 worden onder de merknaam Unox de lekkerste vleesproducten gemaakt. We maken niet alleen maaltijden, maar ook soep, knaks, snacks en sinds kort zelfs vegetarische gehacktballetjes. Zo is er dus een voorgerecht, hoofdgerecht of snack voor iedereen.
Ingrediënten

Varkensvlees 80%, water, aardappelzetmeel, zout, rookaroma, rundercollageen, stabilisator (E451, E452), antioxidant (E301, rozemarijnextract), specerij-extracten (foelie, chilipeper, koriander, knoflook, gember, peper, paprika), conserveermiddel E250. Opgiet: Water, zout.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie824 kJ / 197 kcal
Vetten13 g
waarvan verzadigde vetzuren6,3 g
Koolhydraten5,3 g
waarvan suikers0,6 g
Eiwitten14 g
Zout2 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag