Unox Stevige Erwtensoep

Unox Stevige Erwtensoep

5,15 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Unox Stevige Erwtensoep
Merk
Wijnhuis
Unox
Verkoopeenheid
Blik 1300 Milliliter
Productnummer
2105585
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Selderij
Productomschrijving Wijnomschrijving
De stevige erwtensoep is een van de heerlijke soepen van Unox. Als oer-Hollands merk is Unox van alle Nederlanders. We houden van lekker eten en gebruiken hiervoor alleen de lekkerste en beste ingrediënten. We gebruiken duurzaam geteelde groenten en Beter Leven vlees waar mogelijk voor de allerlekkerste kwaliteit, zo groeien onze tomaten bijvoorbeeld op een open veld en worden ze onder de zon gerijpt. Daarom maken wij de beste soepen al sinds 1957. Dit zijn niet alleen de klassieke soepen die u van ons gewend bent, maar we blijven vernieuwen zodat er voor ieder wat wils is. Klinkt lekker toch? Gelukkig is de soep zo klaar! Verwarm de soep in de pan tot het kookpunt of verwarm deze 2,5 minuut in de magnetron (750 watt). Het is heerlijk om de soep vervolgens te combineren met vers brood. We werken continue aan het verbeteren van onze producten. Zo zorgen wij ervoor dat ook de komende generaties op een verantwoorde manier kunnen genieten van onze producten. Unox is daarom al 80 jaar onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. We maken niet alleen soepen, maar ook rookworsten, knaks, snacks en zelfs vegetarische gehaktballetjes. Zo is er dus een voorgerecht, hoofdgerecht of snack voor iedereen. Dat kan alleen maar Unox zijn!
Ingrediënten

Ingrediënten Groenten 67,4% (erwt¹ 56,1%, wortel¹, prei¹, ui¹, BLADSELDERIJ), water, rookworst 10,6% (varkensvlees² 84%, varkensseparatorvlees² 2%, water, varkensvet², zout, stabilisator (E451, E452), dextrose, suiker, varkenscollageen, houtrook, aroma, conserveermiddel E250), aardappel, raapzaadolie, zout, gemodificeerd maïszetmeel, gistextract (bevat GERST), fructose, rookaroma, maltodextrine, SELDERIJZAAD, laurierblad, balsamicoazijn (wijnazijn, druivenmost), witte wijnextract, peterseliewortel. Kan ei, melk, soja, mosterd bevatten. ¹ op duurzame wijze geteeld. ² Beter Leven keurmerk 1 ster. Bevat Glutenbevattende granen en SelderijKan Ei, Soja, Melk/Zuivel en Mosterd bevatten

Allergenen
  • Gluten
  • Selderij
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 86 kcal
Vetten3,8 g
waarvan verzadigde vetzuren0,8 g
Koolhydraten7 g
waarvan suikers1,4 g
Eiwitten4,7 g
Zout0,72 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag