Aftrappen met een aperitief

Meer gastbeleving toevoegen en extra upselling realiseren tijdens Valentijn? Bied dan direct bij ontvangst een feestelijk aperitief aan. Deze cocktail serveer je al binnen 3 minuten!

 

 

 

Ingrediënten

  • 1 takje Rozemarijn
  • 1 el Granaatappelpitjes
  • 1/2 Limoen
  • 35 ml Yuzu gin
  • 15 ml Cointreau
  • 15 ml Kaneelsiroop
  • 200 ml Grapefruitsoda
  • Groot blok ijs

Bereidingswijze

  1. Pak een mooi tumbler glas en steek vervolgens de rozemarijn aan met een gasbrander, zodat deze gaat roken. Zet het glas vervolgens op de rozemarijn.
  2. Pak de mixkan en doe hier een schepje verse granaatappelpitten in.
  3. Muddle de granaatappelpitten en pers een halve limoen uit.
  4. Voeg hier 35 ml Yuzu gin, 15 ml Cointreau en 15 ml kaneelsiroop aan toe.
  5. Top af met 150 ml grapefruitsoda.
  6. Vul de mixkan met ijsblokjes en roer het geheel goed door met een grote barlepel.
  7. Keer het tumbler glas om, en doe hier een mooi groot ijsblok in.
  8. Giet de cocktail vanuit de mixkan door een strainer in het glas.
  9. Garneer af met wat extra granaatappelpitten en een takje rozemarijn. Steek de rozemarijn als laatst aan.

 

Bestel de ingrediënten!

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ik heb eenvraag