Vallegre Reserva Especial Tinto

Vallegre Reserva Especial Tinto

26,63 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vallegre Reserva Especial Tinto
Merk
Wijnhuis
Vallegre
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890427
Portugal - Douro
Touriga Franca Touriga Nacional Tinta Amarela Sousão Tinta Francisca
Alcoholpercentage: 15,0%
Krachtig
Vol
Intens
Rijk
Houtgelagerd
Duurzaam
Diervriendelijk
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Vallegre is een modern en dynamisch wijnbedrijf uit het Douro wijngebied. Het is opgericht in 1998 en bestaat uit drie Quinta's die al vijf generaties lang gerund worden door de familie Cunha Barros. De naam Vallegre is een samenvoeging van twee van die Quinta's: Quinta da Vista Allegre en Quinta da Valle Longo. Elke Quinta produceert druiven van de hoogste kwaliteit. De wijngaarden staan op de beste gronden midden in het Douro gebied. De Vallegre Reserva Especial Tinto is gemaakt van Tinta Amarela, Routiga Franca, Sousão, Tinta Francisca en Touriga Nacional. De druiven worden met de hand geoogst van wijnstokken die maar liefst 100 jaar oud zijn. Het persen vindt op traditionele wijze met de voet plaats in 'lagares'. De wijn rijpt nog 22 maanden in nieuwe Franse eiken vaten. Door dit alles heb je aroma's van rijp donker fruit, chocolade, kruiden en zachte hints van vanille.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag