Van Oordt Rietsuikersticks 4 Gr Fair Trade

Van Oordt Rietsuikersticks 4 Gr Fair Trade

18,72 per stuk
20 068 90a.jpg
20 068 90b.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Van Oordt Rietsuikersticks 4 Gr Fair Trade
Merk
Wijnhuis
Van Oordt
Verkoopeenheid
Doos 600 Stuks
Productnummer
2006890
Alcoholpercentage: 0,0%
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
De natuurlijk smaakmaker. Onderdeel van de Van Oordt koffielijn Deze Van Oordt rietsuiker uit de Van Oordt koffielijn heeft het Europese bio-keurmerk en het Max-Havelaar keurmerk. Met de Van Oordt koffielijn kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment koffie- en theebenodigdheden. Van suiker in sticks en zakjes tot suikerklontjes, biologische en fairtrade suiker. En van creamer tot koffiemelk. Zo kunt u koffie en thee op een gemakkelijke manier mooi en eigentijds serveren. Wilt u graag een suikerstick met biologische en fairtarde suiker, maar wel voorzien van uw eigen logo of ontwerp. Dat kan natuurlijk ook.
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1700 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten100 g
waarvan suikers100 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag