Vandestreek Playground Non Alcoholic Ipa W.O. 33 Cl.

Vandestreek Playground Non Alcoholic Ipa W.O. 33 Cl.

42,80 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vandestreek Playground Non Alcoholic Ipa W.O. 33 Cl.
Merk
Wijnhuis
Vandestreek
Verkoopeenheid
Doos 24 Fles
Productnummer
0190819
Nederland
Alcoholpercentage: 0,5%
Licht
Rond
Uitdagend
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
vandeStreek Playground non alcoholic IPA <0,5% van VandeStreek bier Eindelijk een alcoholarm bier met smaak! Deze IPA is gebrouwen met 5 soorten Amerikaanse hop, maar bevat nagenoeg geen alcohol! Hierdoor ruik en proef je wél de smaken van citrusvruchten, tropisch fruit en aangename bitterheid, maar kun je na het drinken nog veilig in de auto stappen. Of een wedstrijdje koorddansen doen. VandeStreek brouwt moderne bieren en pakt alles aan met een 'DIY' mentaliteit, hierbij zetten zij de bierkwaliteit voorop. Ze willen zoveel mogelijk mensen hiervan laten genieten, want hun bier is gebrouwen om te drinken. De brouwerij is een speeltuin en ze zijn nog lang niet uitgespeeld!
Allergenen
  • Gluten
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag