Viavina Walk In The Woods Chardonnay Moscatel

Viavina Walk In The Woods Chardonnay Moscatel

7,81 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Viavina Walk In The Woods Chardonnay Moscatel
Merk
Wijnhuis
Viavina
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880840
Spanje
Chardonnay Moscatel
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Droog
Zacht
Duurzaam
Diervriendelijk
Boervriendelijk
Biologisch
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
De biologisch bewerkte wijngaarden waar de Walk in the Woods chardonnay en ook moscatel druivenstokken staan aangeplant, liggen echt midden tussen de bossen op 1200 meter hoogte. Waardoor er tussen dag en nacht een groot temperatuurverschil kan zijn. Dat maakt dat deze wijnen niet hoog in alcohol zijn maar wel intens van smaak. De stokken wortelen diep en nemen de smaken uit de omgeving op. De wijn is geheel droog vergist, dus alle suiker is in alcohol omgezet. Dit maakt dat de wijn dus ook niet hoog is in calorieën! Om precies te zijn heeft een glas Walk in the Woods Chardonnay/Moscatel 61 calorieën. De geur van deze witte wijn doet denken aan wilde bloemen en kruiden. In de smaak zit rijp tropisch fruit, een hint van honing en ook de bloemige kruidigheid. Geniet van deze intense en zwoele wijn op elk moment.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag