Victor Berard Beaujolais Villages

Victor Berard Beaujolais Villages

8,60 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Victor Berard Beaujolais Villages
Merk
Wijnhuis
Victor Berard
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891574
Frankrijk - Beaujolais
Gamay
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Elegant
Licht
Soepel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze wijn draagt de naam van Victor Berard, een gepassioneerde wijnkenner die een diepgaande liefde voor de wijncultuur van Beaujolais koesterde. Zijn naam staat nu synoniem voor wijnen van uitmuntende kwaliteit en karakter. De Beaujolais Villages is een levendige en verleidelijke rode wijn die de essentie van de regio perfect vastlegt. Gemaakt van de beroemde Gamay-druif, presenteert deze wijn zich met een heldere robijnrode kleur en een uitnodigend boeket van rood fruit, zoals kersen en frambozen. Bij elke slok betovert hij de smaakpapillen met zijn levendige fruitigheid, lichte body en zachte tannines.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag